Зв’яжіться з нами:

Завжди працездатний

Відповідаємо 24/24 - 365/365

Телевізійна прес-служба. Прес-служба в мережі Інтернет

Розробка та втілення спеціалістами ILA комунікаційних стратегій через телебачення та Інтернет, здійснюються шляхом співпраці з найвпливовішими засобами масової інформації, на місцевому, національному та міжнародному рівнях. Ця підтримка адресована, головним чином, тим клієнтам, у відношенні до кого проводились важливі розслідування, що завдали шкоди їхньої репутації, і хто бажає відновити справедливість, як вона є з їхньої точки зору, уникаючи при цьому переслідувань з боку засобів масової інформації.

Попри болісні або критичні події в житті приватних осіб або комерційних підприємств, ILA також розвиває співпрацю, спрямовану на надання консультацій з питань іміджу, докладаючи зусиль для сприяння підвищенню репутації професійних спеціалістів, компаній, організацій, професійних союзів та політичних партій.

Наша команда спеціалістів у сфері комунікаційних стратегій зможе запропонувати індивідуалізовані рішення з допомогою яких Ви зможете презентувати себе як справжнього та визнаного експерта у сфері своєї компетенції, лідера у своїй галузі та надійного співрозмовника.